واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد سد کرج تقریبا از آب خالی شد! کالابرگ الکترونیکی مددجویان شارژ شد | با این کددستوری استعلام کنید فعالیت معدن و کارخانه آسفالت تخت جمشید متوقف می‌شود ترامپ مجوز فعالیت شرکت نفت شورون در ونزوئلا را لغو کرد

همکاری ایران و کوبا در بخش کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به سابقه انقلابی و ضداستکباری ایران و کوبا، گفت: دو کشور می‌توانند با همکاری در بخش‌های مختلف کشاورزی نیاز یکدیگر و منافع دو ملت را تامین کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمدعلی نیکبخت» در دیدار با وزیر کشاورزی کوبا و تیم مذاکره‌کننده کوبایی که در تهران حاضر شدند، با برشمردن توانمندی‌های ایران در حوزه کشاورزی، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ملت ایران با تکیه بر توان داخلی و منابع انسانی خود، به توفیقات بزرگی در حوزه کشاورزی دست یافته است و بنا دارد این تجربیات را با کشورهای دوست به اشتراک گذارد.

وی اظهار داشت: پرورش میگو در سواحل، پرورش ماهیان گرمابی و سردآبی، استعداد کشور در تولید محصولات باغبانی، مانند؛ پسته، خرما و انواع مرکبات و امکان صادرات این محصولات از جمله نقاط قوت کشاورزی جمهوری اسلامی ایران است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تولید محصولات راهبردی زراعی تصریح کرد: ما بخش عمده‌ای از نیاز داخل را در کشور تولید می‌کنیم و بخش کوچکی از برخی نیازمندی‌ها، از راه واردات تامین می‌شود.

نیکبخت در مذاکره با همتای کوبایی خاطرنشان کرد: در حوزه دامپروری هم بیشتر نیاز ما از تولید داخل تامین می‌شود، در لبنیات صادرکننده هستیم و در تولید مرغ با بهره‌مندی از دانش بومی، از صنعت مرغداری و زنجیره تولید متناسب با نیاز غذایی کشور بهره‌مند هستیم.

 

وزیر کشاورزی کوبا هم در این دیدار از اهمیت همکاری کشور برادر ایران با کوبا تاکید کرد و گفت: اشتراکات سیاسی و انقلابی دو کشور راه را برای همکاری در همه زمینه‌ها به ویژه کشاورزی هموار کرده است.

وی اضافه کرد: کشورش به تجربیات ایران در توسعه کشاورزی و رسیدن به فناوری تولید محصولات کشاورزی نیازمند است و آمادگی دارد از سرمایه‌گذاران ایرانی برای تولید در کشورش حمایت کند.

وزیر کشاورزی کوبا این دیدار را مقدمه‌ای برای تفاهمات آتی دانست و گفت: امیدوارم در دیدار مقامات عالی دو کشور در آینده نزدیک، این توافقات در قالب اسناد همکاری به امضای مسئولان دو کشور برسد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده